SOSTENIBILITAT

Evitem cada dia tones d’emissions de CO2 i generem i distribuïm energia renovable per al consum d’habitatges, famílies i industries

icones-01
640

Tn de Co2 evitades

icones-02
650

Habitatges

icones-03
2036

Arbres

icones-04
1644

Habitants

  SOSTENIBILITAT

Evitem cada dia tones d’emissions de CO2 i generem i distribuïm energia renovable per al consum d’habitatges, famílies i industries

640 Tn Co2 evitades

650 Habitatges

2036 Arbres

1644 Habitants

  SOBRE NOSALTRES

Prenergy (Prime Rubau Energy) és la filial de serveis energètics del Grup RUBAU, especialista en energies renovables i eficiència energètica. Oferim als nostres clients les solucions per als seus projectes i els proposem les millores necessàries per aconseguir l’eficiència a les seves instal·lacions i, per tant, una reducció dels costos energètics i de la petjada de carboni.

 

Prenergy neix a partir de la demanda dels clients del Grup RUBAU, tant en l’àmbit de la construcció (edificació, obra civil i concessions), com en la gestió de l’aigua i residus (a través de l’empresa Arema) i en la rehabilitació d’edificis (a través de Contracta). Una estratègia de diversificació del nostre grup empresarial que ens permet atendre les necessitats de la societat actual basant els nostres projectes en l’economia circular.

  LA NOSTRA OFERTA

Construïm instal·lacions pròpies i per a tercers d’autoconsum solar, eficiència energètica (aerotèrmia, il·luminació, etc.). Desenvolupem també projectes de biogàs, biomassa i parcs solars. Prenergy és una empresa homologada del programa MES BARCELONA de l’Ajuntament de Barcelona, per impulsar la inversió privada i accelerar la transició energètica de la ciutat.

Oferim l’assessorament dels nostres tècnics per a l’optimització de projectes amb garantia de resultats. Tenim capacitat per subministrar i instal·lar els equips fotovoltaics d’autoconsum, individual o col·lectiu, amb excedents per a les comunitats de veïns, hotels, edificis d’oficines i industries, sense cost d’instal·lació, estalvi mínim garantit i preus d’energia inferiors als del mercat.

Proveïm instal·lacions de càrrega per al vehicle elèctric (electrolineras) amb tots els serveis associats per a la gestió i manteniment de la xarxa de punts de càrrega.

Comptem amb una xarxa de proveïdors de qualitat que ens aporten solucions a mida per a cada projecte: enginyeries de reconegut prestigi, comercialitzadores i tecnòlegs en les àrees d’emmagatzematge, gestió intel·ligent de l’energia i nous models de negoci.

  NOTÍCIES