Grup RUBAU desenvolupa solucions integrals per a la mobilitat, el transport, l’aigua, les energies renovables, la rehabilitació d’edificis, les matèries primeres i els serveis immobiliaris. Sempre al servei de la societat des de la innovació, la sostenibilitat i la responsabilitat, contribuïm al Benestar del Planeta i promovem l’Economia Circular..

Ens avalen 60 anys d’història, de qualitat i rigor, en els quals hem creat espais únics i singulars que han aportat progrés i benestar. Continuem creixent, però volem fer-ho cuidant i protegint el planeta i els seus recursos naturals. Per això la nostra activitat es desenvolupa també en la generació i la distribució d’energies renovables, en solucions per promoure l’eficiència energètica, el reciclatge de materials i la gestió de residus urbans. El nostre compromís és ferm amb els territoris on treballem i amb els nostres clients.

El nostre grup compta amb professionals altament qualificats i estem convençuts que el nostre propòsit de desenvolupar projectes sostenibles només és possible amb persones preparades tècnicament, però també compromeses i alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Som el grup circular que promou l’economia circular.