SOBRE NOSALTRES

Prenergy (Prime Rubau Energy) és la filial de serveis energètics del Grup RUBAU, especialista en energies renovables i eficiència energètica. Oferim als nostres clients les solucions per als seus projectes i els proposem les millores necessàries per aconseguir l’eficiència a les seves instal·lacions i, per tant, una reducció dels costos energètics i de la petjada de carboni.

 

Prenergy neix a partir de la demanda dels clients del Grup RUBAU, tant en l’àmbit de la construcció (edificació, obra civil i concessions), com en la gestió de l’aigua i residus (a través de l’empresa Arema) i en la rehabilitació d’edificis (a través de Contracta). Una estratègia de diversificació del nostre grup empresarial que ens permet atendre les necessitats de la societat actual basant els nostres projectes en l’economia circular. Una estratègia de diversificació del Grup Rubau que ens permet atendre les necessitats de la societat actual basant els nostres projectes en l’economia circular.

Prenergy treballa amb promotors privats d’habitatges i edificis que ofereixen al mercat habitatges moderns energèticament sostenibles. També respon a la demanda de les diferents administracions i ja és una empresa homologada del Projecte Més Barcelona, que impulsa l’ajuntament de Barcelona per incorporar inversió privada i accelerar la transició energètica de la ciutat de Barcelona.

 

D’aquesta manera, a través de Prenergy, el Grup RUBAU és un accelerador de la transició energètica i un soci eficaç en l’àmbit energètic, tant de les administracions públiques com de la indústria i també dels promotors privats.

 

Oferim solucions integrals a tots els projectes. Des del subministrament d’instal·lacions per generar energies renovables fins a la distribució, el manteniment i l’atenció al client.