ACTIVITAT

Construïm instal·lacions pròpies i per a tercers d’autoconsum solar i eficiència energètica (aerotèrmia, il·luminació, etc.). Desenvolupem també projectes de biogàs, biomassa i parcs solars.

Prenergy és una empresa homologada del programa MES BARCELONA de l’Ajuntament de Barcelona, per impulsar la inversió privada i accelerar la transició energètica de la ciutat.

Oferim l’assessorament dels nostres tècnics per a l’optimització de projectes amb garantia de resultats.

Tenim capacitat per subministrar i instal·lar els equips fotovoltaics d’autoconsum, individual o col·lectiu, amb excedents per a les comunitats de veïns, hotels, edificis d’oficines i industries, sense cost d’instal·lació, estalvi mínim garantit i preus d’energia inferiors als del mercat.

Proveïm instal·lacions de càrrega per al vehicle elèctric (electrolineras) amb tots els serveis associats per a la gestió i manteniment de la xarxa de punts de càrrega.

Comptem amb una xarxa de proveïdors de qualitat que ens aporten solucions a mida per a cada projecte: enginyeries de reconegut prestigi, comercialitzadores i tecnòlegs en les àrees d’emmagatzematge, gestió intel·ligent de l’energia i nous models de negoci.