Prenergy construeix el primer projecte residencial del programa MES Barcelona

Prenergy construeix el primer projecte residencial del programa MES Barcelona

PRENERGY, la filial especialitzada en energies renovables i eficiència energètica del Grup RUBAU, ha construït el primer projecte de tipus residencial del programa MES Barcelona, una col·laboració públic-privada promoguda per l’Ajuntament amb l’objectiu d’acompanyar i accelerar la transició energètica de la ciutat juntament amb inversors privats.

L’Agenda 2030 és la fulla de ruta de les polítiques públiques de la ciutat i, amb el projecte MES Barcelona, el consistori busca potenciar la generació d’energia fotovoltaica tant en projectes per a grans espais (cobertes de naus industrials, logístiques, edificis d’oficines, etc.) com en terrats i teulades d’edificis residencials. El Grup RUBAU, a través de PRENERGY, ha estat la primera empresa homologada a dur a terme un projecte de tipus residencial. Es tracta de la instal·lació fotovoltaica d’autoconsum a la Comunitat de Veïns del carrer Villar de Barcelona, amb la qual la Comunitat de Veïns estalviarà un 48% anual en la seva factura de la llum i, a més, els excedents d’energia solar es vendràn a la xarxa elèctrica.

PRENERGY, empresa que ofereix solucions integrals en el sector energètic sempre vinculades a l’economia circular i la sostenibilitat, participa en el projecte MES Barcelona com a co-inversor especialitzat en la financiació, el disseny, la construcció i el manteniment d’instal·lacions de generació d’energia renovable i la rehabilitació d’edificis basada en l’eficiència energètica.

Per a més informació sobre el projecte Mecanisme per a l’Energia Sostenible (MES Barcelona), podeu visitar el lloc web MES Barcelona de l’Agenda 2030: https://ajuntament.barcelona.cat/agenda2030/es/mesbarcelona