Prenergy inicia a Vidreres la instal·lació d’un parc solar de 3,4 MW de potència

Prenergy inicia a Vidreres la instal·lació d’un parc solar de 3,4 MW de potència

Prenergy iniciarà al segon semestre de 2023 els treballs de subministrament i instal·lació d’un parc solar a Vidreres (Girona) amb capacitat de 3,4 MWp, l’energia equivalent al 50% del consum total de llars d’aquest municipi amb una població superior a 8.000 habitants. Prime Rubau Energy, que és la filial energètica del Grup Rubau, inicia així els treballs del seu primer parc solar en una àrea que ocupa prop de sis hectàrees i recupera una zona antropitzada per la proximitat i l’impacte d’una important infraestructura viària. L’inici de l’explotació i posada en marxa del parc solar està previst al llarg del primer semestre de 2024.

Prenergy, expert en transició energètica

Prenergy és la filial de serveis energètics del grup Rubau que desenvolupa projectes d’energies renovables amb el subministrament d’instal·lacions pròpies i per a tercers d’autoconsum solar i d’eficiència energètica (aerotèrmia, il·luminació, etc.). És també proveïdor d’infraestructures per al vehicle elèctric i ofereix solucions per a l’eficiència energètica dels seus clients i, en general, del conjunt de projectes de construcció del Grup Rubau.
Prenergy és una empresa homologada del programa MES BARCELONA de l’Ajuntament de Barcelona, per impulsar la inversió privada i accelerar la transició energètica de la ciutat.

Grup Rubau

Prenergy forma part del Grup Rubau, la gran empresa familiar constructora i de serveis, que amb 60 anys d’història i 750 treballadors, ha iniciat la seva estratègia de diversificació per a maximitzar les sinergies de tots els seus equips professionals i satisfer amb excel·lència les demandes i necessitats dels seus clients.

Grup Rubau creix tant a l’àrea de construcció (edificació, obra civil i concessions), com a la gestió de l’aigua i residus (a través de l’empresa Arema) ia la rehabilitació d’edificis (a través de Contracta). Cada àrea d’activitat i les seves filials tenen els serveis corporatius i tècnics que faciliten una dinàmica de treball àgil i eficient, enfocada al servei i als resultats.