Prenergy (Rubau) s’homologa com a empresa energètica pel projecte MES BARCELONA

Prenergy (Rubau) s’homologa com a empresa energètica pel projecte MES BARCELONA

GRUP RUBAU, donant exemple del seu compromís amb la transició ecològica i el desenvolupament sostenible, s’ha homologat com a empresa energètica inversora en el projecte MES Barcelona que porta a terme l’ajuntament de la capital catalana.

L’Agenda 2030 és la guia de les polítiques públiques de la ciutat i, amb el projecte MES Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona impulsa projectes d’inversió de la mà de inversors privats per accelerar la transició energètica a la ciutat. L’objectiu és potenciar la generació d’energia fotovoltaica i es centra en projectes per a grans espais (cobertes de naus industrials, logístiques, edificis d’oficines, etc.), així com terrats i teulats d’edificis residencials. A més, està prevista la inversió en projectes de rehabilitació energètica d’edificis amb un alt consum energètic, com hospitals, hotels i centres esportius, i també pretén invertir en projectes que impulsin la innovació en el sector de les energies renovables i la participació ciutadana.

MES Barcelona és un mecanisme de coinversió finançament públic-privat (PPP), a través del qual l’Ajuntament de Barcelona destina 50 M€ a projectes d’inversió presentats per inversors homologats amb experiència en fotovoltaiques i rehabilitació energètica. GRUP RUBAU, gràcies a la recent creació de la seva filial PRENERGY, empresa que ofereix solucions integrals en el sector energètic i sempre vinculades a l’economia circular i la sostenibilitat, ha obtingut l’homologació per part del consistori de la ciutat per participar com a coinversor especialitzat en la finançament, el disseny, la construcció i el manteniment d’instal·lacions de generació d’energia renovable i la rehabilitació d’edificis fonamentada en l’eficiència energètica.

Per a més informació sobre el projecte Mecanisme per a l’Energia Sostenible (MES Barcelona), pots visitar el lloc web MES Barcelona de l’Agenda 2030.