PRENERGY (Grup Rubau) electrifica la nova terminal del Port de Barcelona

PRENERGY (Grup Rubau) electrifica la nova terminal del Port de Barcelona

Prenergy (Prime Rubau Energy), la filial de serveis energètics del Grup Rubau, s’ha adjudicat els treballs d’electrificació de la nova terminal del Port de Barcelona. D’aquesta manera, Prenergy s’ocuparà del desplegament de la mitjana i baixa tensió, la il·luminació i tota la infraestructura de recàrrega de vehicles elèctrics.

Prenergy continua així augmentant la seva activitat com a especialista en energies renovables i eficiència energètica del Grup Rubau. L’electrificació de la nova terminal del Port de Barcelona representa un pas més en la transició energètica de la infraestructura portuària ja que s’electrifica la demanda amb l’increment del consum d’energia renovable.

Prenergy facilita als seus clients les solucions als seus projectes amb les millores necessàries per aconseguir l’eficiència de les seves instal·lacions amb la conseqüent reducció dels costos energètics i, per tant, de l’empremta de carboni.

Grup Rubau

Prenergy forma part del Grup Rubau, la gran empresa familiar constructora i de serveis, que amb 60 anys d’història i 750 treballadors, ha iniciat la seva estratègia de diversificació per a maximitzar les sinergies de tots els seus equips professionals i satisfer amb excel·lència les demandes i necessitats dels seus clients.

Grup Rubau creix tant a l’àrea de construcció (edificació, obra civil i concessions), com a la gestió de l’aigua i residus (a través de l’empresa Arema) ia la rehabilitació d’edificis (a través de Contracta). Cada àrea d’activitat i les seves filials tenen els serveis corporatius i tècnics que faciliten una dinàmica de treball àgil i eficient, enfocada al servei i als resultats.